Duurzaam Willemsoord organiseert op 29 mei informatieavond over zonnepark

door | 6 mei 2024 | Geen categorie

De bouw van het zonnepark “Ronde Blesse” aan de Koningin Wilhelminalaan in Willemsoord is onlangs gestart. Het bestuur van Duurzaam…

De bouw van het zonnepark “Ronde Blesse” aan de Koningin Wilhelminalaan in Willemsoord is onlangs gestart. Het bestuur van Duurzaam Willemsoord nodigt alle inwoners uit voor een bijeenkomst op 29 mei a.s. Daar krijgen zij uitleg over de ontwikkelingen rond het zonnepark.

Afgesproken is dat een gedeelte van de opbrengsten van het park ten goede moeten komen aan het dorp. Duurzaam Willemsoord heeft de laatste maanden intensief overleg gehad met diverse deskundigen. Zij zullen op de ze avond verslag doen van hun bevindingen.

De avond begint om 19.30 met een inloop in de Helena hoeve, de boerderij die midden in het park ligt.

Gerelateerde berichten