Online bijeenkomst over elektrische deelauto Willemsoord & Oldemarkt op 18 augustus

door | 7 aug 2020 | Geen categorie

Duurzaam Willemsoord en de Energie Coöperatie Oldemarkt zijn twee organisaties die zich allebei inspannen voor verduurzaming van de samenleving, en dan…

Duurzaam Willemsoord en de Energie Coöperatie Oldemarkt zijn twee organisaties die zich allebei inspannen voor verduurzaming van de samenleving, en dan vooral voor het verduurzamen van beide dorpen en omgeving. Zij hebben het initiatief genomen om de mogelijkheden van en interesse in elektrische deelauto’s in Willemsoord, Oldemarkt en Ossenzijl te gaan onderzoeken. Ze organiseren daarom op dinsdagavond 18 augustus om 20.00 uur een online bijeenkomst om te peilen of inwoners belangstelling hebben voor het concept van een elektrische deelauto. Harm Nienhuis, medewerker van Easy Driving, zal tijdens deze bijeenkomst al uw vragen beantwoorden.

Klik hier om u aan te melden voor de online bijeenkomst.

Denkt u ook wel eens na over die dure (tweede?) auto die vooral heel veel stil staat? Zou het dan niet mooi zijn om gebruik te kunnen maken van een elektrische deelauto? Duurzaam Willemsoord en de Energie Coöperatie Oldemarkt hebben zich goed verdiept in de mogelijkheden en zijn zo uitgekomen bij Easy Driving.

Lokaal opgezet platform voor deelauto
EasyDriving is een lokaal opgezet deelauto platform dat de energietransitie wil stimuleren door elektrische deelauto’s beschikbaar te stellen voor bewoners van dorpen, wijken en buurten, maar ook voor (medewerkers) van bedrijven en organisaties. Zij kunnen een abonnement nemen op de service van EasyDriving, zodat ze één van de elektrische deelauto’s kunnen reserveren en gebruiken aan de hand van een gebruiksvriendelijke app.

Hoe werkt het?
Wilt u de deelauto gebruiken, dan hoeft u niet eerst naar Wolvega, Steenwijk of nog verder, want bij voldoende belangstelling staan de auto’s in Willemsoord, Oldemarkt en Ossenzijl voor u klaar voor alleszins redelijke bedragen. Zo heeft u na reservering zeven dagen per week, 24 uur per dag een auto tot uw beschikking, zonder de zorgen van onderhoud, verzekering en belasting.
Wilt u weten wat dat kost en om wat voor auto’s het gaat? Kijk dan op www.easydriving.eu. Daar vindt u alle informatie.

Aanmelden bijeenkomst
Wilt u deze online bijeenkomst bijwonen? U kunt zich online aanmelden via dit formulier.

Gerelateerde berichten