Online bijeenkomst voor huiseigenaren op 26 mei over huis verduurzamen

door | 14 mei 2020 | Geen categorie

Wil jij je huis slim en betaalbaar verduurzamen maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Op 26 mei…

Wil jij je huis slim en betaalbaar verduurzamen maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Op 26 mei organiseert de gemeente Steenwijkerland een online bijeenkomst voor huiseigenaren: ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ De gemeente organiseert deze bijeenkomst samen met duurzaamheidscombinatie DCZ. De avond begint om 20.00 uur.

In een uur wordt informatie gegeven over de energiebesparende mogelijkheden, de te verwachten kosten en opbrengsten en beschikbare subsidies. Er komen voorbeelden voorbij en je kunt vragen stellen.
Na afloop wordt de gratis energiebespaartas aangeboden, gevuld met energiebesparende producten en een kortingsbon ter waarde van € 40,-. Daarnaast kun je gebruik maken van een gratis adviesgesprek met de energieadviseur.

Meer informatie en aanmelden: tinyurl.com/ydbf9kee

Gerelateerde berichten