Vanwege coronavirus dit voorjaar geen beplanting

door | 18 mrt 2020 | Landschapsbeheer

De uitbraak van het coronavirus gooit op allerlei manieren ons maatschappelijk leven overhoop. Veel activiteiten zijn afgelast. Het heeft ook…

De uitbraak van het coronavirus gooit op allerlei manieren ons maatschappelijk leven overhoop. Veel activiteiten zijn afgelast. Het heeft ook gevolgen voor het landschapsbeheer. De komende weken zou een van onze bestuursleden bij een aantal mensen die een aanvraag hadden ingediend, een erfbezoek afleggen. Dat kan nu niet doorgaan. Erfbezoeken zijn nu niet mogelijk, in ieder geval niet tot en met 6 april a.s. De betrokkenen zijn hierover per mail geïnformeerd.

We vragen uw begrip hiervoor.

Dat betekent dat het planten dit voorjaar niet meer lukt. We gaan ervan uit dat ergens in de zomer nieuwe afspraken kunnen worden gemaakt. Dan kan in het najaar worden geplant en bijvoorbeeld hagen worden aangelegd. U krijgt tegen die tijd een voorstel.

(Foto: Pixabay)

Gerelateerde berichten